PARTNERKANDIDAT:

Ledig stilling som rådgiver

Nordic Adviser opplever god etterspørsel etter våre tjenester, og vi ønsker å øke kapasiteten med flere rådgivere. 

Som konsulent hos oss vil du også være med på å videreutvikle selskapet i årene fremover. Du vil også få muligheten til å bli partner/medeier i selskapet. I videreutviklingen av Nordic Adviser er det viktig for oss å få en bedre sammensetning av alder, kjønn og bakgrunn.

Vi ser etter deg som kan lede hele, eller deler av, ulike typer forbedrings- eller IT-prosjekt, samt være en rådgiver for å løse en kundes spesifikke utfordringer; fra analyse av problemstillinger til utforming og implementering av løsninger. Midlertidig ledelse i ulike roller hos kunde kan også være et aktuelt oppdrag. 

Ønsket kompetanse

Aktuelle kandidater har erfaring som prosjektleder, leder eller konsulent. Erfaring fra bransjer som finans, energi, varehandel, kraftsektoren, helse eller telekom er relevant, men ikke en forutsetning.

  • Høyere relevant utdannelse
  • Minimum 5 års erfaring fra konsulentvirksomhet eller relevant arbeid i linje
  • Erfaring fra prosjektarbeid
  • Selvstendig, omgjengelig, faktabasert tilnærming til oppgaver og gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig

Vi oppfordrer kvinner og kandidater med minoritetsbakgrunn til å søke.

Deltakelse i Nordic Adviser gjøres formelt ved at man er ansatt i eget selskap, som igjen har samarbeidsavtale med Nordic Adviser.


Ønsker du mer informasjon?

Hvis du er interessert i å jobbe for Nordic Adviser, eller bare ønsker mer informasjon, kontakt daglig leder Arve Særvoll på e-post eller telefon.

as@nordicadviser.no

+47 958 04 630


Del: